• makkelijk doorheen lopen
  • houdt insecten buiten
  • kind- en huisdier vriendelijk
  • maatwerk gratis verzonden
  • magneten weggewerkt in de zoom

Magnetische vliegengordijnen voor enkele deuren

Geniet van de zomer, insecten blijven buiten. Maar dat niet alleen. De vliegengordijnen van Ki-tec maken uw zomer nog prettiger:

  • Makkelijk in en uitlopen, altijd uw handen vrij voor de boodschappen of een dienblad met lekkers
  • Spelende kinderen en huisdieren kunnen makkelijk in en uit rennen, het gordijn sluit vanzelf
  • Geen insecten, maar wel licht in huis. Waar de ouderwetse kattenstaarten het huis donker maken, is dat met vliegengordijnen niet het geval.

Ki-tec zelfsluitende magnetische vliegengordijnen worden geleverd als een kant en klaar vliegengordijn. Perfect passend, zonder het gordijn op maat te hoeven knippen. Fraaie en verzorgde afwerking van de randen. Het gordijn wordt met hoogwaardig, zelfklevend klittenband op het kozijn aangebracht. Hierdoor kan het gordijn, bijvoorbeeld in de winterperiode, eenvoudig worden afgehaald en opgeborgen.

Het aanbrengen van het gordijn is eenvoudig, bovendien wordt een duidelijke Nederlandstalige handleiding meegeleverd. Alle benodigdheden worden meegeleverd.

Door het klittenband dichter of verder van de onderkant van de bovendorpel aan te brengen kan een gordijn voor meerdere kozijnhoogtes worden toegepast. Als er geen passende maat beschikbaar is, kunt u een magnetisch vliegengordijn door ons op maat laten maken.

Ki-tec heeft voor de meest voorkomende deurmaten standaard vliegengordijnen beschikbaar. Zie de tabel hieronder, wel altijd even de meetinstructie gebruiken bij het bestellen.

83 x 201,5 cm:KD188 x 231,5 cm:KD3 of KD4
83 x 211,5 cm:KD2 of KD988 x 234 cm:KD3 of KD4
83 x 231,5 cm:KD493 x 201,5 cm:KD5
83 x 234 cm:KD493 x 211,5 cm:KD8
88 x 201,5 cm:KD593 x 231,5 cm:KD3
88 x 211,5 cm:KD8 of KD993 x 234 cm:KD3

Afwijkende deuren? Wij maken een gordijn voor u.

Voor bijna alle deuren kunnen wij wel een perfect passend en op maat gemaakt vliegengordijn maken. Niets voor niets is Ki-tec al specialist sinds 2013.

Magneethorren...
kent u ze al?

Ontdek het gemak van onze magneethorren. Frisse lucht naar binnen, zonder insecten. Én makkelijk het raam openen en sluiten

Gratis
verzending

Wist u al dat maatwerk bestellingen gratis worden verzonden binnen Nederland én België?