• makkelijk doorheen lopen
 • houdt insecten buiten
 • kind- en huisdier vriendelijk
 • maatwerk gratis verzonden
 • magneten weggewerkt in de zoom

Teardrop caravans

65,00119,00

Magnetisch vliegengordijn voor de HERO Camper of de Kulba Trailer

Makkelijk bestellen:
1. Controleer altijd eerst de binnenkant van uw teardrop of het gordijn er vrij kan hangen
2. Koop je een set van 2 voor beide deuren, dan ben je goedkoper uit.
3. Kies je teardrop!

[!] Voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag gratis verzonden.

  Reset Opties

De ‘teardrops’ zijn een opvallende verschijning die je steeds vaker op de weg, op de camping of in het wild tegenkomt. Wat is een teardrop? Het is iets aparts, want het is eigenlijk geen caravan – maar je hangt ze wel achter de auto. Een kampeerder of mini-caravan dan? Ze zijn in ieder geval compact, stoer en hip!

Samen met Kliff uit Nagele (NL) en Rooftoptravel uit Kruisem (BE) ontwikkelden we twee types magnetische vliegengordijnen voor de HERO Camper, en de Kulba trailer.

We gebruiken hiervoor ons speciale ‘knuttengaas’, zeer soepel en fijnmazig gaas dat zelfs de ‘knutten’ of ‘sandflies’ buiten houden. Door de magneetsluiting in het midden kun je makkelijk ‘handsfree’ naar binnen en naar buiten – zelfs als je wat vast houdt. Ook kinderen en huisdieren kunnen er gewoon doorheen, dankzij de magneten sluit het gordijn vanzelf.

De magnetische vliegengordijnen zijn gemaakt met de kwaliteit waar Ki-tec om bekend staat: degelijk en netjes afgewerkt. De gordijnen zijn kant en klaar op maat voor jouw teardrop. Het enige wat je hoeft te doen is het klittenband bevestigen, ophangen, en gaan!

Beide teardrops hebben met elkaar gemeen dat ze twee deurtjes hebben, dus wil je je teardrop voorzien van een magnetisch vliegengordijn, kies dan de set van twee.

Wel lekker frisse lucht in je teardrop, géén insecten!

 

 

Nog even dit:

 • Zowel de HERO Camper als de Kulba hebben twee deurtjes.
 • Het klittenband is 2cm breed en komt naast en boven het rubber van de deur. Als daar iets is gemonteerd (zoals schakelaar) dan dient dat eerst verplaatst te worden.
 • Houdt u bij het plaatsten rekening met de hoogte van het matras.

 

Inhoud
Uw aankoop bevat het volgende:

 • op maat gemaakt magnetisch vliegengordijn met één doorloopopening;
 • rol wit klittenband voor bevestiging;
 • montagehandleiding.
Gewicht 1 kg
type

HERO camper – set 2 stuks (80 x 112 cm), HERO camper – per stuk (80 x 112 cm), KULBA – set 2 stuks (80 x 94 cm), KULBA – per stuk (80 x 94 cm)

Afwijkende deuren? Wij maken een gordijn voor u.

Voor bijna alle deuren kunnen wij wel een perfect passend en op maat gemaakt vliegengordijn maken. Niets voor niets is Ki-tec al specialist sinds 2013.

Magneethorren...
kent u ze al?

Ontdek het gemak van onze magneethorren. Frisse lucht naar binnen, zonder insecten. Én makkelijk het raam openen en sluiten

Gratis
verzending

Wist u al dat maatwerk bestellingen gratis worden verzonden binnen Nederland én België?

We hebben al vanalles gekocht zoals kattenstaarten, lamellen en ook een hordeur. Deze laatste werd door zowel katten als peuter als puber wel opengemaakt maar niet dicht. Totdat ik hoorde van Kitec, wat een uitkomst!. Iedereen kan gewoon naar buiten en het sluit vanzelf weer! Hadden we dit maar eerder geweten had behoorlijk wat frustratie gescheeld.

Heb vliegengordijn aangeschaft bij Kitec vliegengordijn.
Goede verzending, makkelijke montage dankzij goede beschrijving. Magneetgordijn werkt perfect.
Zeer tevreden CH

Al verschillende (goedkope) gordijnen geprobeerd, maar het was of rommel, of het zag er niet uit. Deze vliegengordijnen zijn echt perfect, je ziet meteen dat het kwaliteit is. Helemaal blij mee! .