• makkelijk doorheen lopen
 • houdt insecten buiten
 • kind- en huisdier vriendelijk
 • maatwerk gratis verzonden
 • magneten weggewerkt in de zoom

Retourneren

Op aankopen bij Ki-tec Vliegengordijnen heeft u 14 dagen bedenktijd. Dat is het ‘herroepingsrecht’. In die 14 dagen kunt u het product bekijken en beoordelen, precies zoals u dat in een winkel ook zou doen. Is het niet wat u zocht? Dan kunt u binnen 14 dagen de aankopen zonder opgaaf van reden terugsturen.

 
Wanneer gaat de 14 dagen bedenktijd in?

De 14 dagen bedenktijd gaat in op het moment dat u uw bestelling ontvangt. Ontvangt u uw bestelling op verschillende momenten: de bedenktijd gaat in op het moment dat u het laatste onderdeel van uw bestelling ontvangt. Overigens geldt dit niet als we een van de artikelen niet op voorraad hebben.

Ik maak gebruik van Achteraf betalen

Dan hebt u nog steeds 14 dagen bedenktijd. We vragen u wel om uw factuur te betalen. Als u daarna besluit uw bestelling te retourneren storten we het bedrag weer terug op uw rekening.

Mag ik alles binnen 14 dagen retourneren?

U heeft het recht om alle standaardproducten te retourneren, zolang u alles in de originele staat houdt. Dit betekent het volgende:

 • Zorg ervoor dat de artikelen die u retourneert zoveel mogelijk in de originele verpakking zitten, inclusief toebehoren en zonder gebruikssporen.
 • U mag een artikel aanraken en bekijken, zoals u dat in een winkel zou doen.

Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat u het artikel op een andere manier hebt gebruikt dan u in een winkel zou doen, mogen we u aansprakelijk stellen.  

Welke artikelen kan ik niet retourneren?

Het herroepingsrecht geldt niet voor artikelen die op uw verzoek op maat zijn gemaakt zoals:

 • maatwerk vliegengordijnen
 • maatwerk vliegengordijnen voor camper of caravan
 • maatwerk vliegengordijnen voor schuifpui of dubbele deuren.

Deze artikelen worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen daardoor niet geretourneerd worden. Wij vinden tevreden klanten belangrijk. Meldt het ons als u niet tevreden bent, dan kijken we samen naar een oplossing.

Hoe zend ik de aankoop terug?

 1. Meld eerst uw retourzending aan via de email.
 2. U ontvangt van ons een bevestiging. Daarna kunt u uw pakket verzenden. Voeg de factuur bij, zo weten wij om welke retourzending het gaat. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht, kunt u het herroepingsformulier invullen en meesturen. Maar dat hoeft niet. Voor het retourneren van de bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening.
 3. Na ontvangst controleren wij de retourzending. Als het artikelen compleet en in originele staat is ontvangt u binnen 14 dagen uw aankoopbedrag terug.

Retouradres

Ki-tec Vliegengordijnen

Tabaksland 25

4031 MH Ingen