Magnetische raamhorren

Geen insecten in huis, maar wel makkelijk het raam open zetten of dicht doen? Geen zin in gedoe met klittenband? Dan zijn onze magnetische raamhorren de oplossing! Op het kozijn komt een magneetstrip, het frame met het horrengaas is ook magnetisch. Daardoor kunt u makkelijk de hor openmaken om bijvoorbeeld het raam te sluiten. Met magnetische raamhorren wordt het open en sluiten van ramen veel makkelijker!

Montage

Ki-tec magnetische raamhorren worden geleverd als doe-het-zelf pakketten. U maakt de onderdelen zelf eenvoudig op de gewenste maat. Daarna zet u de hor in elkaar en plaatst u het op uw kozijn. De magnetische kozijnband van 3M heeft een extra sterke plakstrip en wordt op het kozijn wordt bevestigd. Het frame heeft ook een magnetische strip en hangt daar tegenaan. De magnetische hor is eenvoudig te openen om bijvoorbeeld het raam open en dicht te maken.

De raamhorren zijn weerbestendig en kunnen zowel binnen – als buiten geplaatst worden. Dat laatste is handig bij naar binnen draaiende ramen.

Appartementen

Bij appartementen zijn vaak draai- en kantelramen aanwezig. Het ophangen van een magnetisch raamhor aan de buitenkant kan dan een probleem zijn. Daarvoor heeft Ki-tec speciale kunststof L profielen. De profielen kunnen met 3 schroefjes per profiel “in de dag” van het kozijn worden aangebracht, dus aan de buitenzijde van het draai- kantelraam.

Assortiment

Ki-tec raamhorren worden in de kleuren wit en antraciet geleverd. Pakketten zijn beschikbaar voor kozijnen met de volgende binnenmaten.

  • Binnenbreedte 75 cm x binnenhoogte 75 cm. (type KR1)
  • Binnenbreedte 105 cm x binnenhoogte 105 cm. (type KR2)
  • Binnenbreedte 150 cm x binnenhoogte 150 cm. (type KR3) en
  • Binnenbreedte 175 cm x binnenhoogte 175 cm. (type KR4)

Het is belangrijk om de horren op de juiste maat te bestellen, zie hiervoor de pagina “Bestelhulp magnetische raamhorren”.

Houd insecten buiten en geniet van de zomer!