• makkelijk doorheen lopen
  • houdt insecten buiten
  • kind- en huisdier vriendelijk
  • maatwerk gratis verzonden
  • magneten weggewerkt in de zoom

Profielen voor draai- en kiepramen

11,0022,00

Set van 4 profielen voor Ki-tec magnetische raamhorren. Geschikt voor kantelramen en naar binnen draaiende ramen. Verkrijgbaar in zwart, wit en créme wit (RAL 9001 bij benadering). De afmeting is 20mm x 20mm.

    Reset Opties

Met deze L profielen wordt uw raamhor eenvoudig in het kozijn bevestigd. Daarmee is de raamhor ook geschikt voor naar binnendraaiende ramen en draai- en kantelramen.

De set bestaat uit 4 stuks kunststof L-profielen afmeting 20 x 20 x 1,8 mm. Verkrijgbaar in drie standaard lengtes van 75 cm, 105 cm of 150 cm.

Deze profielen zaagt u zelf eenvoudig op de juiste maat. Wij adviseren om de profielen met behulp van kleine rvs schroefjes in uw kozijn te bevestigen. De rvs schroefjes zijn niet bijgesloten. De profielen blijven bevestigd in uw kozijn. In de winterperiode blijven de profielen zitten, uw raamhor kunt u eventueel weghalen en opbergen.

De profielen zijn goed overschilderbaar. Soms wordt door een VVE verplicht om de montageprofielen in dezelfde kleur te brengen als de kozijnen. Vaak betreft dit de zichtzijde, u kunt de profielen eenvoudig in de juiste RAL kleur mee (laten) schilderen.

Gewicht 2 kg
Lengte KR profiel

75 cm, 105 cm, 150 cm

Kleur profiel

zwart, wit, crème wit

We hebben al vanalles gekocht zoals kattenstaarten, lamellen en ook een hordeur. Deze laatste werd door zowel katten als peuter als puber wel opengemaakt maar niet dicht. Totdat ik hoorde van Kitec, wat een uitkomst!. Iedereen kan gewoon naar buiten en het sluit vanzelf weer! Hadden we dit maar eerder geweten had behoorlijk wat frustratie gescheeld.

Heb vliegengordijn aangeschaft bij Kitec vliegengordijn.
Goede verzending, makkelijke montage dankzij goede beschrijving. Magneetgordijn werkt perfect.
Zeer tevreden CH

Heb al 2x eerder zo'n soort magneet vliegenhordeur aangeschaft. De eerste was heel goedkoop en na 2 weken kapot , de 2e was ietsje duurder en na een half jaar stuk. Maar deze is dan wel ietsjes duurder maar wát een verschil! Hij sluit perfect aan en het materiaal is zelfs poes vriendelijk! Helemaal tevreden! Linol (via BOL)