Informatie over Ki-tec raamhorren, óók voor draai- kantelramen in bijv. appartementen.

Ki-tec magnetische raamhorren worden geleverd als DHZ pakketten en kunnen eenvoudig door uzelf op de juiste maat te worden gemaakt. De pakketten zijn leverbaar in 3 afmetingen voor kozijnen met de volgende binnenmaten:  75 x 75 cm (type KR1) , 105 x 105 cm (type KR2) en 150 x 150 cm (type KR3). De onderdelen van de pakketten dienen door u zelf op de gewenste hoogte- en breedtemaat van uw raamkozijn te worden gemaakt d.m.v. het afsnijden/knippen van de onderdelen.

Ki-tec raamhorren worden d.m.v. een magnetische, zelfklevende strip op het kozijn aangebracht, waardoor de horren in de winterperiode heel gemakkelijk kunnen worden afgenomen en opgeborgen.

Voor draai- en kantelramen moeten de horren op kunststof L-profielen gemonteerd worden. De profielen moeten m.b.v. 3 schroefjes per kant “in de dag” van het kozijn worden aangebracht, dus aan de buitenzijde van het draai- kantelraam. Deze profielset dient u extra mee te bestellen.

Om het raam (verder) te openen of te sluiten, hoeft u de hor alleen maar aan 1 hoek, d.m.v. het trekkoordje gedeeltelijk te openen. (zie onderstaande foto)

fotoscreenHet samenstellen en aanbrengen van de horren is heel eenvoudig, ook wordt een duidelijke Nederlandstalige montage-instructie met duidelijke foto’s meegeleverd.

Ki-tec raamhorren worden in de kleur antraciet geleverd en de pakketten zijn beschikbaar voor kozijnen met de volgende binnen maten.

Binnenbreedte 75 cm x binnenhoogte 75 cm. (type KR1)
Binnenbreedte 105 cm x binnenhoogte 105 cm. (type KR2)
Binnenbreedte 150 cm x binnenhoogte 150 cm. (type KR3)

Het is belangrijk om de horren op de juiste maat te bestellen, zie hiervoor het tabblad “Bestelhulp Ki-tec vliegenhorren voor ramen”.

Indien er vragen of onduidelijkheden zijn kunt u ons altijd bereiken via ons contactformulier of ons e-mailadres info@kitecvliegengordijnen.nl , dit geldt ook bij afwijkende kozijnmaten.

Wij zoeken graag samen met u naar een oplossing.
Kopen