Informatie Ki-tec vliegengordijnen

Ki-tec zelfsluitende magnetische vliegengordijnen worden geleverd als een kant en klaar vliegengordijn, op basis van de door u opgegeven kozijnmaten. Perfect passend, zonder het gordijn op maat te hoeven knippen. Fraaie en verzorgde afwerking van de randen. Het gordijn wordt d.m.v. hoogwaardig, zelfklevend klittenband op het kozijn aangebracht. Hierdoor kan het gordijn, bijvoorbeeld in de winterperiode, heel eenvoudig worden afgenomen en opgeborgen.

Het aanbrengen van het gordijn is eenvoudig, bovendien wordt een duidelijke Nederlandstalige montage-instructie meegeleverd. Alle benodigdheden worden meegeleverd.

Ki-tec vliegengordijnen worden geleverd in de kleur antraciet en zijn leverbaar in 7 standaard afmetingen:

  • Breedte 85 cm x hoogte 205 cm (type KD1)
  • Breedte 85 cm x hoogte 215 cm (type KD2)
  • Breedte 95 cm x hoogte 215 cm (type KD8)
  • Breedte 95 cm x hoogte 235 cm (type KD3)
  • Breedte 89 cm x hoogte 235 cm (type KD4)
  • Breedte 95 cm x hoogte 203 cm (type KD5)
  • Breedte 97 cm x hoogte 243 cm (type KD6)

Door het klittenband dichter of verder van de onderkant van de bovendorpel aan te brengen kan een gordijn voor meerdere kozijnhoogtes worden toegepast. Indien uw kozijn lager is dan de gordijnhoogte, kunnen we het vliegengordijn voor u inkorten. De optie “inkorten vliegengordijn” dient u dan mee te bestellen en de gewenste hoogte op te geven.

Voor een goede werking is het van belang het gordijn in de juiste maat te bestellen, zie “bestelhulp vliegengordijnen”.

Indien er vragen of onduidelijkheden zijn kunt u ons altijd bereiken via de contactpagina, dit geldt ook bij afwijkende kozijnmaten.

Indien mogelijk zoeken we graag samen met u naar een oplossing. 

Ki-tec vliegengordijnen zijn ontwikkeld in Nieuw-Zeeland, waar vliegen en met name de beruchte sandflies, een ware plaag kunnen zijn. Het gordijn is effectief en gebruiksvriendelijk, degelijk en is ook prima geschikt voor ons klimaat. Geen gordijn dus wat met het minste zuchtje wind openwaait en wat de insecten vrije doorgang geeft. Het gordijn sluit snel en goed af en is toch nagenoeg zonder weerstand te openen. Het sluitsysteem van het gordijn bestaat uit een reeks magneetjes. In de loop van de jaren is geëxperimenteerd met het aantal, de afstand en de sterkte van de magneten, zodat het beste compromis is gevonden. Daarnaast is het belangrijk om ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk licht in de ruimtes toegelaten wordt evenals zo veel mogelijk frisse lucht. Ook een optimaal zicht van buiten naar binnen en andersom staat hoog op de lijst van eisen van gebruikers.

Kopen